Aandacht

voor jouw

ontwikkeling

LIFE COACHING

 

Benut jij je volle potentieel, al jouw mogelijkheden?

Ik daag je uit om je volledige ZIJN te benutten !

Ik ben jouw sparringpartner, ik daag je uit om naar jezelf te kijken. Wat vraagt dat van jou? Inzet, lef en doorzettingsvermogen !

De coachtrajecten zijn kort van duur, ik doe niet aan eindeloze sessies. Ik werk effectief en resultaatgericht. De aanpak is op jou afgestemd, altijd maatwerk.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Ik nodig je uit voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek help ik je jouw coachvraag concreet te maken, bijvoorbeeld :

 • Ik wil mijn zelfinzicht vergroten, mijn drijfveren, wensen en kwaliteiten;
 • Ik wil meer zelfvertrouwen;
 • Hoe vind ik meer balans tussen werk en privé;
 • Ik heb het gevoel dat ik uitgeput raak, hoe voorkom ik een burn-out;
 • Ik zoek meer zingeving in mijn leven en/of werk;
 • Ik wil weerbaarder worden;
 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven, hoe kom ik verder;
 • Ik wil beter leren ontspannen?

Na ons eerste gesprek, stel ik een plan van aanpak op en maken wij concrete afspraken. De coachsessies vinden op mijn praktijklocatie of jouw bedrijfslocatie plaats. Aanvullend bied ik online sessies en wandelcoaching.

Voor een gratis intake ga je naar contact.

RE – COMMUNICATIE VOOR KOPPELS

 

UNIEK COACHING TRAJECT !

Voor mensen die een duurzame relatie hebben en samen met hun partner actief aan de effectiviteit van hun communicatie willen werken.

Een moeizame relatie met je partner blijkt een belangrijke bron van fysieke en mentale problemen te zijn. Slecht luisteren naar elkaar, onduidelijkheid in de bedoeling en verborgen verwachtingen of verlangens, leiden tot slepende problemen en conflicten. De geschiedenis van het eigen stamgezin en eerdere partnerrelaties zijn vaak een belastende bagage waardoor problemen onoplosbaar lijken.

Wanneer er eenmaal relatieproblemen ontstaan zijn is het moeilijk om deze te bespreken of aan te pakken. Een blik, woord of gebaar van de ander kan genoeg zijn om het conflict weer op te roepen.

Klinkt dit bekend in je oren, dan is Re-Communicatie voor koppels voor jou.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het traject wordt vormgegeven in duo-coaching. Iedere coach nodigt jou en je partner afzonderlijk uit voor een eerste gesprek. Tijdens deze gesprekken inventariseren wij hoe jullie communicatie nú verloopt en waar er verbetering mogelijk is.

Na deze eerste gesprekken, stellen wij een plan van aanpak op en maken wij concrete afspraken met jullie. Een-op-een coaching en workshops maken deel uit van het traject. De coachsessies vinden op mijn praktijklocatie plaats. Aanvullend bied ik online sessies en wandelcoaching.

Voor een gratis intake meld je bij contact.

LOOPBAAN COACHING

 

Benut jij je volle potentieel, al jouw mogelijkheden?

Ik daag je uit om je volledige ZIJN te benutten !

Ik ben jouw sparringpartner, ik daag je uit om naar jezelf te kijken. Wat vraagt dat van jou? Inzet, lef en doorzettingsvermogen !

De coachtrajecten zijn kort van duur, ik doe niet aan eindeloze sessies. Ik werk effectief en resultaatgericht. De aanpak is op jou afgestemd, altijd maatwerk.

Ik nodig je uit voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek help ik je jouw coachvraag concreet te maken, bijvoorbeeld :

 • Ik ben op zoek naar loopbaanbegeleiding;
 • Ik heb een coach nodig voor loopbaanadvies of beroepskeuze;
 • Ik wil een carrièreswitch maken;
 • Ik wil eigenlijk wat anders gaan doen, maar ik weet niet precies wat;
 • Ik wil een studie of opleiding gaan volgen;
 • Wat zijn mijn kwaliteiten, talenten en interesses;
 • Ik ben door een reorganisatie boventallig geworden;
 • Ik zit in een outplacementtraject;
 • Ik ben of word ontslagen;
 • Wat drijft mij en waar krijg ik energie van.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Na ons eerste gesprek, stel ik een plan van aanpak op en maken wij concrete afspraken. De coachsessies vinden op mijn praktijklocatie of op jouw bedrijfslocatie plaats. Aanvullend bied ik online sessies en wandelcoaching.

Erkend NOLOC loopbaanadviseur.

Vraag een offerte via contact.